maanantai 22. helmikuuta 2010

Paniikki!

Tänään oli juuri tuollainen päivä, täysi paniikki.
Ensin tuli käytettyä turhaan liukumatunteja, kun jäi katsomaan Suomen lätkäpeliä ja meni töihin vasta kympin aikaan. Ei ollut matsi sen arvoinen.
Sitten piti metsästää jalkalistoja, minä puhelimitse töistä käsin, PP autolla ympäriinsä surraten. Kun vihdoin hyvännäköiset listat olisivat löytyneet, ei niille järjestynyt kuljetusta, ei ainakaan inhimilliseen hintaan. Samanaikaisesti puhelimella mesua kiinni ja kyselemään, että saihan ne laatat olla jo lattiassa, saihan? Ja seuraavaksi piiripäällikköä kiinni, että tiesithän niiden laattojen jo olevan paikallaan, tiesithän? Kukaan ei oikein vastaa, ja listoja ei löydy. Auton tuulilasissakin on eilen tullut helkkarinmoinen kivenisku, jota "ei ihan varmasti pysty korjaan ton kokosta, ei pysty!"
Joskus puolenpäivän aikaan sitten PP soitti ja sanoi "oman paikkakunnan" Rautian hoitavan listat talolle perjantaiksi. Lupasivat tilata oikeanlaisia listoja, kun aamulla ensin ei sopivia löytynyt. Hetki sen jälkeen isoveli soitti hengästyneenä, että kyllä sinne hänen pakuun sittenkin menisi niitä listoja, jos täältä kaupungista niitä lähtee kuljettamaan, älkää vaan tilatko kallista kuljetusta mistään. Sen perään soitti veljenpoika, että hänellä voisi olla tiedossa niitä listoja, koska mennään katsomaan? Piiripäällikkö ilmoitti, että lupa laatoitukseen on tullut häneltä, hän oli lattiat käynyt mittaamassa. Palasi vielä hetken kuluttua omatoimisesti asiaan ja tarkensi, että märkätilat on sitten asia erikseen, niihin ei ole lupa laatoittaa. Auton ikkunaan tullut kivenhakkaumakin oli nopsasti pikahuollossa korjattu kommentin "nää isommat on helpompi paikata kuin pienet" kera.
Työpäivän päätteeksi soi puhelin, ja talomyyjä se siellä kertoili, että kun heillä on tällainen esittelykiertue käynnissä kevään aikana ja viikolla 14 se on meidän paikkakunnalla. Eli käviskö se sovittu talonäytös sillä viikolla, ennen kuin muutetaan. Kun se talon luovutus on sitten sen viikon aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti