maanantai 27. heinäkuuta 2009

Hiljaiseloa

Paljon mitään konkreettista ei ole rakennusrintamalla viime päivinä tapahtunut. (Toinen meistä on yrittänyt parhaansa mukaan pitää lomaa ja toinen parhaansa mukaan päästä lomalle. Kumpikin vähän huonolla menestyksellä. Pitäisi varmaan karata jonnekin saareen ilman puhelinta ja nettiyhteyksiä.)

Torstaina on treffit mestarin kanssa, ja sen jälkeen saadaankin kuulemma sitten jo kiikuttaa rakennuslupahakemus kuntaan. Sen jälkeen vain sitten odotellaan, miten kauan luvan saaminen kestää. Kesätauko käsittelyissä päättyy elokuun ensimmäisen viikon jälkeen, joten elokuun lopulle taitaa mennä, ennen kuin päästään tositoimiin tontilla. Ei malttaisi odottaa.

Ollaan noista sisustusasioista laitettu kyselyä talotoimittajalle, mutta siellä(kin) tunnutaan olevan aika tehokkaasti lomilla. Odotellaan nyt siinäkin asiassa sitten vielä hetki, ennen kuin aletaan uudelleen pommittaa.

Oheistoiminnasta sen verran, että viime viikolla ajeltiin Petäjäveden "varjomessuille". Valkeakoskellahan käytiin jo ekana messupäivänä. Ne tosiaan olivat aikamoiset varjomessut, mutta kyllä sieltäkin jokunen positiivinen asia käteen jäi. Eikä vähäisempänä se, että siellä oli tosi kivasti toteutettu lamellihirsitalo. -- Se voi siis onnistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti