tiistai 24. marraskuuta 2009

Lähtölaskenta

Sovittiin eilen treffit tontille vastaavan mestarin kanssa. Aikomuksena oli selvittää unettomia öitä aiheuttaneen valokuitukaapelin kohtalo sekä varmistaa, mitä liejussa makaavalle tuulensuojalevypaketille pitäisi tehdä. Muutama muukin asia tuli aamulla merkittyä kysymyslistaan, tilaisuus on aina käytettävä täysimittaisesti hyödyksi.
Olimme myös soitelleet talotehtaalle ja kyselleet pystytyksen aloituspäivää, mutta vastaukseksi saatiin, että kyllä täältä sitten ilmoitetaan. Joopa joo, vähän myöhään tuon ilmoittamisen jättävät, koska tänä aamuna oli työmiehiä tontti täynnä, eikä meille vielä iltaan mennessäkään ole tullut soittoa pystytyksen aloituksesta...

No hyvä kuitenkin, että sattumalta osuttiin paikalle, kun työt alkoivat. Herrat olivat ihan omatoimisesti löytäneet asuntovaunun avaimen (ei sillä, että siitä mitään hyötyä olisi, kylmähän se vielä on, kun ei olla lämmitintä viety) ja tuntuivat hyvin tietävän, mitä tekivät. Kaksi kaveria puuhasi kattotuolien kimpussa, yksi asensi pellavarivettä hirsien yläpintoihin. Nokkamies oli poikkeamassa lähikaupungissa ja nosturi kuulemma tulee paikalle huomenna. Eli loppuviikosta pitäisi seinien olla pystyssä, ei paha :)

Paluumatkalla piti käydä hakemassa halpiskaupasta auton sisälämmitin, jotta saadaan timpureille asuntovaunu lämpimäksi. Ja pakkohan sinne on huomenna ajella ottamaan kuvia, kun hirsiä asetellaan paikoilleen. Eli eiköhän tätä tekstiä sitten tule huomenissa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti