sunnuntai 16. elokuuta 2009

Leipätyö kutsuu




Viimeistä lomapäivää viedään, huomenna sitten vievät taas työt. Saisi mieluusti sataa vaikka koko viikon. Onneksi eilen vielä paistoi, sillä kolmannen kerran tällä viikolla vietettiin viisituntinen rupeama tontilla, ja nyt siellä ei enää hirveän paljon niitä pienempiä rankoja seiso. Seuraavaksi kaatopuuhiin mennään sitten moottorisahan kanssa.

Tänä aamuna vietiin tontille parikymmentä trukkilavaa, joten nyt on, minkä päälle niitä puita kasata. Vielä kun keksitään, millä menetelmällä miljardista risusta pääsee eroon. Ajatus oli tehdä osasta haketta, ehkäpä siihen vielä ryhdytäänkin.

Ilmeisesti fyysinen työ yhdistettynä liian aikaiseen aamuherätykseen (kymmeneltä) ja jokaöiseen yksi-kissa-ulos-makkarista + loput-kissat-ulos-makkarista + "mauuuuu, antakaa meille aamupalaa" -rutiiniin on tässä loman viimeisinä päivinä verottanut sen verran, että meikäläinen nukahti kolmen tunnin päikkäreille.

Tässä nyt vielä kuitenkin jokunen otos puunkaadosta. On ollut kyllä varsin mukavaa puuhaa, saa nyt sitten edes jotain tehdä itsekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti