torstai 13. elokuuta 2009

Sisustus 101

Heti aamusta meinasikin sitten taas hermo mennä (tästä on hyvää vauhtia tulossa tämän projektin yleisin ilmaus ainakin allekirjoittaneella…), kun talotoimittajalta tuli postissa paperiliuska, johon pitäisi sisustusvalinnat merkitä. Ohjeistus lievästi sanottuna olematonta, kalustekuvat perusmallin ja muutenkin heräsi kysymyksiä noin tusinan verran. Ja missä se "9 000 euron etu", kun pintamateriaalit saavat maksaa enintään 30 euroa per neliö tai tapettirulla? Parkettia sillä ei saa kuin jotain perustammea, ja ihan tavislaatat ja -tapetitkin tuntuvat maksavan enemmän. Kiukuttaa, kun menee kaiken maailman markkinointihalpaan. "Kaiken kyllä saatte, minkä haluatte, kunhan ette mitään italialaista marmoria halua"… Yeah right.

Noh, kiukutuksesta adrenalisoituina soitettiin talotoimittajan asiakasvastaavalle, saatiin selvitettyä muutamakin asia ja sitten taas vaihteeksi kierreltiin Puustellia, Pukkilaa ja K-rautaa. Emmeköhän me nyt sitten kuitenkin ihan hyvät systeemit saa käärittyä kasaan, kunhan vaan osataan koota palapeli nätisti.

Tonnikalapasta-ainesten ja videoleffan kera kotiuduttuamme sähköpostissa odottikin ihan mukava uutinen: vakiosauna on kuin onkin aivan kelvollinen. Ei tarvitse kuin vaihtaa kiuas siihen parempaan, mutta tästä aiheesta minä vaikenen, koska se on tuon saunavastaavan reviiriä.

Huomenna menemme vesureinemme tekemään selvää niistä lopuistakin "miehen kokoisista".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti