perjantai 9. huhtikuuta 2010

Valmistuu, ei valmistu, valmistuu...

Pieni pikapäivitys näin perjantai-iltapäivän iloksi. Ei sillä, etteikö olisi tuon leipätyönkin kanssa kiire... Eilen, kun menimme talolle, siellä olivat kaikki muutkin: talo täynnä sähkömiehiä, työmiehiä, työmiesten nokkamies, meidän mestari ja paukkasipa sinne vielä talomyyjäkin. Nimittäin talon esittely on sunnuntaina ja lehdessä jo ilmoitettu, joten paljon ei ole vaihtoehtoja kuin talon valmistua. Huomenna käydään läpi, mitä korjattavaa jää, ja sen jälkeen toivon mukaan on sirkkelit sun muut kadonneet olohuoneesta, jotta päästään siivoamaan. Sen verran huolissaan oli talomyyjä tuosta siivoamisesta, että soitteli juuri hommanneensa meille avuksi kaksi ulkopuolista siivoushenkilöä. Eipä voi kuin kiittää.

Noh, sellaista kaikkea siellä, maalilla ja pakkelilla korjattavien kohtien lisäksi, että edelleen odotellaan korvaavia ovenkarmeja haljenneiden tilalle, pesuhuoneessa väärän väriset halogeenit, jotka vaihdetaan myöhemmin, vessasta puuttuu alasvalo, kun oli mukana vääränkokoinen, vessan taso odottaa paikalleenlaittajaa, pyykkikoriongelmaa ei ole ratkaistu, ja mitä noita muita pieniä, onhan niitä.

Mutta taitaa se sittenkin valmistua! Hiukan viime tippaan tuo jäi, mutta kiirehän on hyvä kannustin...

Eilen saatiin myös viedyksi kaksi keikkaa kaatikselle, nyt on piha siisti. Ainakin aika siisti. Kiitokset vaan paikallisten apulaistemme jälleen kerran!

Illalla katsastamaan tämän päivän saldo, joten kuvapäivitystä ehkä myöhemmin tänään...

Tässä sitä luvattua kuvapäivitystä:

Kuva otettu pe-iltana, valmista luvattu olevan lauantaina klo 12.


Taloa sunnuntaina esittelevä talomyyjä poikkesi katsomaan ja lupasi saman tien meille kaksi siivousapulaista, emme vastustelleet.


Voi tulla pitkä siivouspäivä huomisesta...


Tämä seinä onnistui ihan kohtalaisen hyvin.


Himmennys.


Kiuas miinus 140 kg kiviä.


Pihallakin on jo ihan siistiä. Palomuurin palaset uppoavat maaperään pihakeittiön perustukseksi, ja 9 m:n varahirsi pitäisi saada paloiteltua, jotta tuo kätevämpi käsistään voi nikkaroida siitä sopivia tuleentuijotteluistuimia.


Katsotaanpa sitten, miltä vuorokauden päästä näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti