torstai 11. maaliskuuta 2010

TJ 1 kk

Pessimisti palaa täältä raportoimaan, kun on tasan kuukausi talon esittelypäivään, että pintatyöt menevät poskelleen, sisällä on kuuma kuin saunassa (termostaatteja ei vielä ole), ovenkarmit halkeilleet (lieneekö syynä edellinen?) ja kaapelikin makaa yhä poterossaan.

Ei vaan. Kyllä siitä hyvä tulee, kunhan nyt saadaan vain sovittua, miten nämä pintatöiden harmilliset huolimattomuudet korjataan. Viime aikoina tapahtunutta nimittäin, että työmiehet ovat olleet poissa työmaalta nyt toista viikkoa, ja mehän sillä aikaa olemme käyneet päivänvalossa tutkimassa heidän työnsä jälkeä. Eikä ole valitettavasti voinut hurrata. Listoissa repaleisia sahauspintoja, listat huolimattomasti kohdistettu, ohi ammuttujen naulojen paikkoja paklattu heikohkolla menestyksellä, omituisia paklauksia muitakin, omituisia reikiä seinissä (mm. käsittämätön porausreikä hirsiseinässä, vaikka voihan sille jokin selitys olla?!), eikä vähäisimpänä, että joka ainoassa ovessa on karmissa halkeama. Kaipa tästä sen verran jotain positiivistakin voi repiä, että onneksi isommat linjat ovat sujuneet suht ongelmitta, ehkä nämä pintaviat ovat kuitenkin korjattavissa. Ensi viikolla tapaamme työpäällikön talolla ja käymme läpi korjattavat jutut.

Kaapelikin se sieltä näillä näkymin vedetään vihdoin ensi viikolla. Edelleen on kaapissa se samppispullo...

Sitä seuraavalla viikolla onkin sitten jo kalustetoimitus ja siitä pari viikkoa, niin valmista pitäisi olla. Vaikea uskoa vielä tässä vaiheessa. Mysteeri meille on edelleen sekin, mihin matkan varrelle olohuoneen pitkän seinän paneelit ovat jääneet. Jos ne joskus paikoilleen asennetaan, niin sitten on edessä vielä niiden vahaus.

Tältä näyttää olohuone tällä hetkellä...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti