tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kalusteet

Pah mitään vahauspensseleitä... siellä se seinä edelleen seisoo villat esillä. Miehet käyvät nyt vuorotellen kahdessa kohteessa, ja myönsivät jo itsekin, että kiire tulee. Kiva kiva, todella mukava kuulla... Ollaan pikkuhiljaa alettu olla sitä mieltä, että vähemmän olis stressiä, huolta ja kidutusta, kun rakentais ihan itse vaan. Ehkä sitten seuraavan kerran. Tai sitten ei.

Mutta, eilen hääräsivät kalusteasentajat siihen malliin, että kalusteet ovat nyt paikoillaan. Eihän siitäkään ilman huomautettavaa selvitty -- suurimpana se, että liesituulettimen ilmanvaihtoaukko on väärässä kohdassa katossa. Mitenköhän sen korjaavat. Mikron hylly on mitoitettu jotain superjumbouunia varten -- eikä takalevyssä ole reikää johdolle. Vessan yhden tason levystä uupui muutama sentti, uusi levy tilattu. Ja käsienpesukriisi sen kuin vain kiihtyy. Sen lisäksi, että meille ei omasta älyttömän idioottimaisesta unohduksesta johtuen tule käsienpesuallasta pesuhuoneeseen (vaikka sinne tulee pönttö), niin nyt sitten wc:n allas on niin minimaalisen pieni, että hyvä, jos näkyy...! Ei auta muu kuin kipinkapin painella ostamaan uusi. Kaiken kaikkiaan kalusteiden värit ja mallit ihan kohdallaan, joten sen osalta pienoinen helpotuksen huokaus.








Miten tuossa pesee naamansa, tai edes käsiä, roiskimatta koko vessaa ympäriinsä?





Ollaan näköjään jokseenkin turvallisuushakuisesti valittu värit ;) -- mutta ruskeaa ja valkoistahan me haluttiin...

3 kommenttia:

  1. On kyllä onnettoman pieni käsienpesuallas! Kyllä on joka paikka märkänä, kun vähän naamaa yrittää tuossa putsata.. :/

    Muuten kyllä näyttää kivalta! Keittiö on kivan kokonen, samoin kodari. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköinen värimaailma teillä - tyylikäs ja ajaton. Ei sitten tarvitse heti vuoden asumisen jälkeen murehtia niiden trendin mukaan valittujen limenvihreiden "hetkenmielijohteiden" vaihtamista.:)

    Lykkyä loppurutistukseen!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset vaan kommenteista. Juu, ei ollut kauheasti vaihtoehtoja meillä noille väreille. Pesuhuoneen takaseinästä tulee tumma punainen ja samanväristä seinäkaappia on suunnitteilla vessan toiselle seinälle, mutta siinä lienee riittävät väripilkut :) Nimim. ahistaa, jos on päällä liian kirjavaa vaatetta ;) Tsemppiä teidänkin kummankin projekteihin, mielenkiinnolla seurataan, miltä teidän talot alkavat sitten aikanaan näyttää!

    VastaaPoista