tiistai 19. tammikuuta 2010

Sähköjohtoa, sulakekaappia ja takan palasia

Ja paljon kipsilevyjä yhä odottamassa kiinnittäjiään. Suurta edistystä ei siis edelleenkään entiseen, tai ainakaan kovin näkyvää, mutta jotain siellä kuitenkin tapahtuu.

Takan palaset oli kannettu sisään, kun kävimme talolla pari päivää palikkatoimituksen jälkeen. On se hyvä, että tajusimme tinkiä sopimukseen tuon kantovelvoitteen itseltämme pois. Tietenkin tulee rampattua paikan päällä ottamassa toimituksia vastaan ja tarkistelemassa, että on toimitettu oikeat osat, mutta esim. kyseisessä takankantotilanteessa oltaisiin oltu pikkuisen helisemässä 2 100 takanpalakilon kanssa. Käytännössä siis minä yksin. Tässä takka sisään purettuna.




Paljon harmaata...




...ja pari laatikkoa pintaan tulevaa valkoista kaakelia. Kyseessä siis Uuniseppien Iso Polkka -niminen takka mattahopeisella yksiosaisella luukulla.


Myös sähkömies oli käynyt tekemässä hommiaan, sillä joka puolella risteilee nyt sähköjohtoa, ja olipa tuulikaapissa paikoillaan jo sulakekaappikin. Sen sijaan tonttikeskuksen kaapeli, jonka sähköyhtiö tontille syksyllä toimitti, ilmenikin parisen metriä liian lyhyeksi, joten jää ensi kerralla nähtäväksi, onko kaapelia tuotu lisää ja kaappi saatu talon seinään.




Tässä kaappi, jossa hyvin selkeästi kirjoitettuna, mihin mikäkin johtaa.


Eilen mestarimme koetti saada tehtaalta selkoa, että mitä tapahtuu seuraavaksi, milloin ja missä järjestyksessä, mutta sieltä hyvin selvästi ilmoitettiin, etteivät sellaisia tietoja asiakkaalle anna. Riittää kuulemma, että tiedämme valmistumisajankohdan. No, paljastuu sitten aina, kun talolla käydään. Olisi toisaalta kiva tietää, että voisi ennalta päättää siivoiluista ja lumenluonneista, mutta näillä mennään.

Yritetään malttaa pysytellä poissa työmaalta viikonloppuun asti, vaikka voi olla, että keskiviikkokäyntiä ei voi välttää :) Loppuun puhelimen huonolla kameralla otettu "taidemaalaus" ;)



1 kommentti:

  1. Voih, mekin olemme etsineet takkamalleja, vaikka talo ei ole vielä lähelläkään pystyssä. :) Mukava lueskella, että mitä toisten projekteille kuuluu, itse kun on samassa jamassa. Joten tervetuloa lukemaan myös meidän operaatiosta! http://operaatioahava.blogspot.com/

    VastaaPoista