keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kesän puuhasteluja

Kesä oli ja taisi mennäkin jo, ainakin siltä tuo sade tuolla ulkona vaikuttaa. Alkaa jo pikku hiljaa häiritä meidän kiihtyvää työtahtia pihassa. Nimittäin tehtävää riittää. Alkukesä otettiin lähinnä maalauksen kannalta, mutta kyllä siihenkin hetki vierähti: pesu, pohjakäsittely ja kahteen kertaan maali. Kaadetut puut ovat olleet niillä sijoillaan, joille ne vuosi sitten kasattiin. Lautatavaraa ollaan alettu pistää palasiksi talvea varten, käsipelillä toistaiseksi lähinnä. Haba ja lihaskunto kasvaa. Välillä on ehditty maantiellekin pyörinemme ja metsään lenkille, mutta ahkerasti ollaan pihassa hommailtu. Autotalli alkaa olla ulkopuolelta valmis, mitä nyt pientä panelointia ja maalausta vailla. Talven mittaan sitten sisätyöt. Lattia valettiin toissapäivänä, joten nyt saadaan hiukan pihasta tuota varastotavaraa katon alle suojaan. Kaatopaikalla ollaan jo vakiasiakkaita, ja aina kun ajatellaan, ettei sinne enää tarvitse mennä, niin eikös hetken kuluttua taas ole asiaa. Tänään lähtevät loput routalevyt, pari talosta jäänyttä kipsilevyä ja villasäkki, autotallin kattopellin paloja yms. yms.

Meidän vilperimme sen sijaan ovat viettäneet kissanpäiviä ja tykänneet lisääntyneestä tilasta kovasti.


Jos et väistä, niin tuun sitten tähän!


Sohva on erinomaisen tehokkaasti vallattu.


Vähän lähempänä ulkoilmaa.


Pari kertaa sinne pääsinkin, mutta kun oma piha on pelkkää hiekkaa, niin enhän siellä viihdy. Mutta naapurin pihassa viihtyisin kyllä!


"Tappelupukarit" saman tuolin selkänojalla!


Karvalakki?


Ruskettuuko lasin läpi?


Papu on ilmeisesti alittanut tavoitepainonsa, koska hyppii taas kaikkiin mahdollisiin korkeisiin paikkoihin?!


Täältä voi vahtia, että pyykit puhdistuu!

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Ja kiva kun kissatkin viihtyy - mekin perustelemme talon rakentamista kissan tilantarpeella.. Voi sitä riemua sitten tulevaisuudessa, kun se pääsee juoksemaan iltavillinsä isossa omassa talossa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja hauskaa, että on muitakin, jotka rakentavat taloa kissalle :) Paljon tsemppiä edelleen teille, talohan se teilläkin siellä on jo pystyssä! :)

    VastaaPoista